Vantaan Kaivokselassa sijaitsee kolme LED-valaistua panoraamakenttää. Kaksi kilpamitoin varustettua nelinpelikenttää ja yksi 6m x 14m kokoinen kaksinpelikenttä. HUOM! Nelinpelikentillä jopa 10m pelikorkeus. Kaksinpelikenttä toimii 1 vs. 1 harjoituskenttänä ja on myös lapsille sopivamman kokoinen padel-kenttä. Kaikki on harjoituskentällä samaa valaistuksesta ja säännöistä lähtien. Erona on siis vain kentän mitat.

Mustiin kenttärakenteisiin yhdistetty sininen Supercourt -tekonurmi on pelialustana raikkaan värinen ja pallo erottuu hyvin helpottaen pelaamista entisestään.

Padel Vantaan kentät sijaitsevat osoitteessa Vetotie 3, Vantaa – kätevästi aivan Hämeenlinnanväylän varressa. Helsingin keskustasta matkaa on autolla 20 minuuttia. 250 metrin päässä hallistamme on Vantaanlaaksontien bussipysäkki, johon tulee useampi bussi niin Helsingin keskustasta kuin Vantaaltakin.

Kolmen padel-kentän lisäksi hallissa on viihtyisä lounge-alue, josta voi seurata peliä kaikilla kentillä. Tiloissa on myös showroom ja tarvikemyymälä. Nuorimpia varten meiltä löytyy lapsiparkki, jossa tulevat padelistit viihtyvät vanhempien pelatessa. Tervetuloa tutustumaan!

Padel-ohjaus

Tarjoamme koulutetun padel-ohjaajan ohjausta.

Ohjaamme niin vasta-alkaneita padelin perusteissa kuin autamme kokeneempia hiomaan tekniikoitaan. Padel-ohjaajamme auttaa tarvittaessa valitsemaan pelaajan pelityyliin sopivimman mailan ja varusteet. Myös ryhmäohjaus on toteutettavissa. 

Viiden tai useamman ohjaustunnin varaajalle erikoisalennus pelivarusteistamme.

Ohjaustuntihinnaston löydät hinnasto-sivulta.