SISÄKENTÄT

TERVETULOA UPEILLE PADEL-SISÄKENTILLE VANTAAN KAIVOKSELAAN!

KILPATASON PADEL-KENTTIÄ & SUPERSUOSITTU SINGLEKENTTÄ

KILPATASON PADEL-KENTTIÄ & SUPERSUOSITTU SINGLEKENTTÄ

Padel Vantaalta löytyy Vantaan Kaivokselasta kahdeksan LED-valaistua panoraamakenttää, joista viisi on kilpamitoin varustettua nelinpelikenttää vaativallekin käytölle sekä kolme suosittuja kaksinpelikenttiä kooltaan 6 metriä x 14 metriä. Nelinpelikentillämme on jopa hulppeat 10 metriä pelikorkeutta. Kaksinpelikenttä toimii 1vs1-tyylisenä harjoituskenttänä ja se sopii erinomaisesti ensikertalaisille sekä erityisesti lapsille. Singlekentän ainut ero perinteiseen nelinpelikenttää on mittasuhteet – säännöt sekä kenttävarustelu ovat identtiset.

Mustiin kenttärakenteisiin yhdistetty sininen Supercourt -tekonurmi on pelialustana kimmoisa sekä raikkaan värinen. Pallo pomppii tasaisesti ilman yllättäviä tilanteita ja padelpallo erottuu kentästä erinomaisesti tehden pelaamisesta entistäkin helpompaa.

Padel Vantaan kentät sijaitsevat osoitteessa Vetotie 3, Vantaa – kätevästi aivan Hämeenlinnanväylän varressa. Helsingin keskustasta matkaa on autolla n. 20 minuuttia. 250 metrin päässä hallistamme on Vantaanlaaksontien bussipysäkki, jonka useampi bussi niin Helsingin keskustasta kuin Vantaaltakin ohittaa.

Kolmen padel-kentän lisäksi hallistamme löytyy viihtyisä lounge-alue, josta voi seurata peliä kaikilla kentillä. Tiloissa on myös Padeltarvikkeen Showroom sekä tarvikemyymälä. Perheen nuorimpia varten meiltä löytyy lapsiparkki, jossa tulevat padelistit viihtyvät vanhempien pelatessa. Tervetuloa tutustumaan!

Ohjeet kentän varaukseen:

1. Lataa Playtomic-applikaatio sovelluskaupastasi

2. Luo itsellesi käyttäjätili

3. Hae Padel Vantaan sisäkentät ja etsi peliporukalle sopiva vuoro

4. Voit lisätä vuokramailat varauksen yhteyteen

5. Maksa vuoro turvallisesti joko pankki- tai luottokortillasi tai jo etukäteen ladatulla pelisaldolla

6. Sähköpostiisi ilmestyvästä varausvahvistuksesta löydät ovikoodin

Varaa
Vuoro

Etsitkö pelikaveria?

Tilaa
uutiskirjeemme

ETSITKÖ PELIKAVERIA?

Liity pelitasoasi vastaavaan ryhmään!

TILAA UUTISKIRJE

Jätä yhteystietosi alle