Padel Vantaa ja VVS – Vantaan Voimisteluseura yhteistyöhön

Padel Vantaa ja Vantaan Voimisteluseura ovat solmineet yhteistyön tavoitteenaan yhdistää voimansa ihmisten hyvinvoinnin, urheilun ja liikunnan edistämiseksi Vantaan alueella. Lähdemme rakentamaan aivan uudenlaista yhteistyötä ja tärkein tavoitteemme on saada lisää ihmisiä liikkumaan ja mukaan sekä voimistelun että padelin pariin. 

On hienoa käynnistää yhteistyö yli lajirajojen, yhdistää voimat ja jakaa osaamista. Odotamme yhteistyöstä menestyksekästä ja pitkäjänteistä. Padel on valtavassa nosteessa tällä hetkellä, eikä suotta. Se on matalankynnyksen mukaansatempaava laji, johon pääsee helposti mukaan ja sopii kaiken ikäisille, tasoisille ja sitä voi pelata vaikka koko perhe yhdessä. Padel Vantaa sijaitsee Temppiksen vieressä, joten on siten oiva lisäetu n. 3000 jäsenellemme.“, iloitsee VVS:n toiminnanjohtaja Anu Kuusela

Padel Vantaan ja Nordic Padel Oy:n toiminnanjohtaja Mikko Murtomäki on innoissaan uudesta yhteistyöstä ja näkee siinä paljon mahdollisuuksia. 

Olemme koko Padel Vantaan poppoon kanssa äärimmäisen innoissamme uudesta yhteistyökuviosta Vantaan Voimisteluseuran kanssa ja lähdemmekin rakentamaan pitkäjänteistä kumppanuutta raikkain tulevaisuuden suunnitelmin! Tavoitteenamme on kehittää Vantaan alueen liikunta- ja hyvinvointipalveluita sekä saada ihmiset liikkumaan, liikkumaan ja vielä kerran liikkumaan! 

Pystymme varmasti luotettavalla ja avoimella yhteistyöllä rakentamaan Vantaalla jotain hienoa, jossa voimistelu sekä padel kulkevat käsi kädessä! Urheilu on kuitenkin urheilua ja rajat lajien ympäriltä pitää hajottaa ja mikä sen hienompaa kuin yhdistää yksi historian ikonisimmista lajeista, voimistelu supersuosioon nousseen padelin kanssa! “, Mikko kommentoi.

Yhteistyöhön sisältyy markkinointipanostusten lisäksi molemminpuolisia etuja, runsaasti tapahtumia, viestinnällistä yhteistyötä, verkostoitumista sekä molemminpuolista näkyvyyttä. 

Pääset tutustumaan Vantaan Voimisteluseuraan tarkemmin heidän omilta internet-sivuiltaan:  www.vantaanvoimisteluseura.fi/