1.7 heinäkuuta 2021

JUNIOREIDEN KANSALLISET KILPAILUT U12 / U14 / U16 PADEL VANTAA RAJATORPASSA 30.7.-1.8.2021 !

Padel Vantaa Rajatorpan ulkokentillä järjestetään heinä- ja elokuun vaihteessa 30.7.-1.8. Suomen Padelliiton alaisuudessa toimivat junioreiden kansalliset kilpailut. Turnauksessa on mukana sarjaluokat U12, U14 sekä U16. Kilpailut ovat kaikille avoimet ja mukana on tytöille sekä pojille omat sarjat!

Turnaus kestää 2-3 päivää riippuen ilmoittautuneiden määrästä. Turnaukseen ilmoittaudutaan parina. Osallistumismaksu turnaukseen on 20€ per henkilö ja se kattaa jokaiselle vähintään kaksi ottelua!

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan turnauksen tapahtumasivulla, johon ilmestyy myös turnauksen reaaliaikainen seuranta. Linkki ilmoittautumiseen alla olevan linkin takaa (linkki vie Rankediniin):

Seuraamme ja noudatamme tarkasti vallitsevaa koronatilannetta Suomessa ja reagoimme sen mukaan turnauksen järjestämiseen sekä mahdollisuuksien mukaan päästämme yleisöä mukaan seuraamaan turnausta.

Turnausjohtajana toimii Mikko. Lisätietoa turnauksesta antaa asiakaspalvelumme sähköpostitse [email protected]!

15. kesäkuuta 2021

Padel Vantaa Areena – 11 upouutta panoraamakenttää Vantaalle syksyllä 2022!


Toimintamme Vantaalla kasvaa uusiin sfääreihin ja haluammekin ylpeänä esitellä uusimman hankkeemme: Padel Vantaa Areenan!

Vantaan Myyrmäkeen loistavien kulkuyhteyksien päähän nousee seuraavan vuoden aikana puolen hehtaarin pinta-alalla varustettu urheiluhalli, jonne rakennamme 11 World Padel Tour-hyväksyttyä panoraamakenttää ainoalla oikealla SuperCourt XN :n turffilla. Lisäksi pelaajat saavat halliin yli 10 metrin vapaan korkeuden eli ei jää lobbaaminen metreistä siis kiinni! 💥 Julkaisemme Areenallekin käyttöön tulevan täysin uuden konseptimme vielä tämän vuoden aikana.

Lisäksi useammalla kentällä on kilpamitoitetut ulkopelialueet sekä Suomen sisäisiin että kansainvälisiin padel-turnauksiin suunniteltuna – mukana myös näköalakatsomo suoraan kenttien yläpuolella suoralla näköyhteydellä kentille!

Uuteen kiinteistöön rakennetaan upeat sauna- sekä peseytymistilat, suuri lapsiparkki ja mukana on kattava ja monipuolinen kahvila kaikille sopivalla ruoka- ja juomalistalla.

Emmekä tälläkään kertaan jätä kenttiämme ilman päivittäistä asiakaspalvelua tai Padeltarvike-myymäläämme. 😉

Jo nyt on mahdollista varata vakiovuorot vuoden päähän syksylle! Kaikki vakiovuorot otetaan vastaan asiakaspalvelusähköpostimme kautta eli tuttu ja turvallinen [email protected]! 📜🖊️

1. maaliskuuta 2021

PADEL VANTAAN KORONAOHJEISTUS - 1. maaliskuuta LÄHTIEN

Aluehallintoviraston tiedotustilaisuuden sisällön myötä seuraamme tilannetta jatkuvasti ja toimimme välittömästi uusien suosituksien sekä rajoitusten mukaisesti. Haluamme pysyä auki, mikäli pystymme takaamaan suositusten mukaisesti turvallisen asioinnin asiakkaillemme.
Kunnes saamme täydellisen selonteon rajoituksien vaikutuksista toimintaamme maaliskuun osalta, korostamme seuraavia ohjeita asioinnin osalta toimintamme jatkuessa:

🎾 Vanha sisäänkäynti käytössä väliaikaisesti

🎾 Jotta pystymme pitämään sallitun 10:n henkilön rajoituksesta kiinni, Padel Vantaan kentät on jaettu kolmeen eri tilaan ja edellytämmekin pysymään oman kentän läheisyydessä sekä kulkemaan suorinta mahdollista reittiä sisäänkäynniltä omalle kentälle sekä pois

🎾 Muista käyttää kasvomaskia aina kun olet pelikentän ulkopuolella! Jos oma unohtui, tarjoamme maskeja asiakaspalvelutiskiltä

🎾 Pukuhuoneet sekä lounge-tilat eivät ole käytössä, puethan urheiluvaatteet jo kotonasi päälle, jotta voit aloittaa heti pelaamisen

🎾 Saavu hallille vasta pelivuorollesi ja poistu välittömästi pelivuoron päätyttyä – edellytämme pelivuoron lopettamista 2 minuuttia aikaisemmin suunnitellusta

🎾 Muistetaan pitämään huolta oikeasta käsi- sekä yskimishygieniasta, käsidesiä on tarjolla riittävästi kaikille

🎾 Muista 2 metrin turvavälit muihin pelaajiin sekä henkilökuntaamme

🎾 Vuokramailat tulee desifioida aina käytön jälkeen, henkilökuntamme opastaa tarvittaessa

Varatun pelivuoron voi ja edellytämme peruuttamista vaikka samana päivänä, mikäli peliryhmästä jollakin on flunssaoireita tai joku on altistunut koronalle. Ethän myöskään tule hallille, mikäli sinulla on flunssan oireita.

Ollaan kaikki vastuullisia ja taistellaan tästä läpi yhdessä! Padel Vantaa kiittää kaikkia yhteistyöstä!

Nähdään hallilla, vastuullisesti!

24. helmikuuta 2021

PADEL VANTAAN KORONAOHJEISTUS - PÄIVITYS

Padel Vantaa pysyy ajantasalla kaikesta ympärillä tapahtuvasta ja tänään 24. helmikuuta Aluehallintovirasto määräsi uudet koronatoimenpiteet voimaan yli 10 asiakkaan tiloihin Uudellamaalla.

”Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiedotti tänään, että se velvoittaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen toimijoita varmistamaan, että ihmiset eivät joudu keskenään lähikontaktiin asiakkaille ja toimintaan osallistuville tarkoitetuissa tiloissa. Määräys on voimassa 25.2.-14.3.2021.”

Tämä tarkoittaa sitä, että Padel Vantaan on määrä varmistaa lähikontaktien tosiasiallinen välttäminen. Lähikontaktilla tarkoitetaan fyysistä kontaktia sekä oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan. Asian suhteen ei voi olla liian varovainen ja haluammekin muistuttaa vastuunkannosta jokaisen asiakkaan osalta. 

Haluamme jälleen muistuttaa jokaista kasvomaskin suotavasta käytöstä ja kertakäyttömaskeja on mahdollista pyytää henkilökunnalta, mikäli maski tulisi esimerkiksi päivittää uuteen. Toivomme, että maskia käytettäisiin kaiken aikaa pois lukien ne hetket, kun kentällä pelataan. Meillä on myös varastot pullollaan käsidesiä sekä desifiointiliinoja, joilla esimerkiksi vuokramailat olisi hyvä puhdistaa. Olemme myös lisänneet käsien pesua varten erillisen vesipisteen asiakaspalvelupisteen viereen ja laajennuksen myötä saimme käyttöömme enemmän WC-tiloja.

Velvoitamme saapumaan pelivuorolle vuoron alkaessa ja pyydämme jokaista poistumaan Padel Vantaan tiloista pikimmiten, kun asiaankuuluva vierailu on päättynyt. Ei siis jäädä esimerkiksi lounge-alueille viettämään tarpeetonta aikaa. 

Sauna- ja peseytymistilat ovat edelleen poissa käytöstä. Suosittelemme myös urheiluvaatteiden vaihtoa jo kotona.

Seuraamme tiiviisti hallituksen, aluehallintoviraston sekä THL:n ohjeita ja toimimme tarvittaessa uusien ohjeistuksien mukaisesti.
 
Mikäli tunnet olosi yhtään sairaaksi, jääthän kotiin lepäämään.
 
Toivomme kaikilta ymmärrystä sekä kunnioitusta muita kohtaan. Nähdään hallilla sekä turvallisia pelejä kaikille!

2. helmikuuta 2021

PADEL VANTAAN UUSI SISÄÄNKÄYNTI 6. HELMIKUUTA LÄHTIEN! – ohjeistus

Vihdoinkin odottamamme päivä on jo lähellä eli muutaman vuorokauden päästä pääsemme aloittamaan padelit uusilla kentillämme! Monille tuttu toimipaikkamme laajentuu uusiin tiloihin ja tutusta kiinteistöstä tulee entistäkin suurempi. Muutokset tuovat aina käytännöille pieniä vaihteluita ja laajennuksen myötä sisäänkäyntimme sijainti vaihtuu. Tutulla tavalla sisälle halliin, eri puolelta taloa.

Uusi sisäänkäyntimme sijaitsee rakennuksen toisella puolella, josta on suora kulku kentillemme. Padel Vantaan nykyiset parkkipaikat sijaitsevat Cityvaraston lastauslaiturin porttien edessä ja parkkipaikalle ilmestyy selkeät opasteet uudesta sisäänkäynnistä.

Jatkossa auton voit ajaa rakennuksen taakse jatkamalla parkkipaikka-alueen läpi, jonka päässä käännytään oikealle rakennuksen taakse – kulku Padel Vantaalle ei siis tapahdu enää Cityvaraston lastauslaiturin kautta. Kulman takaa noin 30 metrin päästä rakennuksen takaa löytyy runsaasti parkkipaikkoja ja ovikoodillinen sisäänkäyntimme. Nykyinen parkkipaikkamme myös on edelleen asiakkaille käytettävissä.

Muutokset aiheuttavat aina hieman hämminkiä varsinkin ensimmäisellä kerralla, joten varaathan muutaman minuutin ekstraa saapuessasi uudistuneelle Padel Vantaalle ensimmäisen kerran. Autamme teitä mielellämme, joten älkää epäröikö ongelmatilanteissa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

27. tammikuuta 2021

PADEL VANTAAN TASORYHMÄPÄIVITYS

Päivitimme jälleen Padel Vantaan peliryhmien tasojakoa jatkuvasti kasvavan pelaajamäärän vuoksi. Erityisesti tasoryhmä B on kasvanut todella suureksi, jonka vuoksi olemme luoneet aloittelijoille suunnatun D-ryhmän, jolloin nykyinen C-ryhmä on kohdistettu eteenpäin pyrkiville harrastelijapelaajille. Haluamme taata jokaisessa ryhmässä tason mukaiset padelit.

Tasoryhmien tarkoituksena on helpottaa peliseuran löytämistä sekä madaltaa kynnystä lähteä puolituttujen- ja tuntemattomien kanssa pelaamaan tätä meidän kaikkien rakastamaa lajia. Kunhan koronatilanne aikanaan hellittää, tasoryhmien sisällä tulemme varmasti järjestämään pienimuotoisia, leikki- sekä vakavamielisiä tapahtumia ja järjestämään padelohjaus-toimintaa, joten ilman muuta ryhmiin kannattaa liittyä!

Tasoryhmät:

Tasoryhmä A pitää sisällään Padel Vantaan kilpasarjan eli tähän ryhmään haemme padelisteja, joilla on jo pelitaito korkealla tasolla, pelaavat aktiivisesti sekä haluavat osallistua vakavamielisempiin turnauksiin mittaamaan tasoaan muita vastaan. Padel Vantaa Liigan A-sarjalaiset pelaavat A-ryhmässä.

Tasoryhmä B haluaa joukkoonsa edistyneitä pelaajia, jotka haluavat pelata aktiivisesti, kehittää itseään entisestään ja ovat innokkaita padelisteja, mutta vielä fiilis on se, että kehitystä tarvitaan.

Tasoryhmä C kantaa nimeä harrastelijaryhmä, jossa haetaan peliseuraa leikkimielisemmin, mutta silti padelin parissa kehitystä halutaan nähdä. Jos tiedät padelin säännöt sekä olet muutaman kerran jo nelinpeliä pelannut, tasoryhmä C on sinulle oikea paikka. Aikaisempi mailapelikokemus katsotaan suureksi eduksi.

Tasoryhmä D pitää sisällään aloittelijat sekä ensikertalaiset, jotka haluavat oppia pelaamaan tuntematonta lajia sekä ovat innokkaita kehittämään itseään, mutta eivät omista kokemusta nelinpelistä yli kymmentä kertaa .

Emme halua jakaa tasoryhmiä sukupuolen mukaan, vaan haluamme korostaa padelin sopivan kaikille ihmisille tasosta riippumatta. Olemme kuitenkin suuren kysynnän vuoksi luoneet naisille oman ”Padel Vantaa Ladies”-ryhmän, johon voivat naiset halutessaan liittyä tasosta riippumatta. Lisätietoa naisten omasta ryhmästä saat asiakaspalvelustamme sekä henkilökunnaltamme hallilla asioidessasi!

4. joulukuuta 2020

Padel Vantaa laajentuu – sama kiinteistö, sama konsepti!

Vihdoinkin sen voimme sanoa!
 
Padel Vantaalle Kaivokselaan avataan helmikuussa samaan kiinteistöön kolme uutta täysimittaista padel-kenttää sekä kaksi singlekenttää!

Haaveenamme on ollut jo pitkään laajentaa Kaivokselan toimipistettä ja tänään 27. marraskuuta voimme sen vihdoin sanoa varmaksi. Sama kotiosoite, sama konsepti, enemmän kenttiä !

Haluamme pitää huolta nykyisestä konseptista siten, että tulevat tilat antavat kaikille kentille nykyisen kaltaisen pelirauhan. Uudet kentät eivät tule olemaan kaikki samassa tilassa, jolloin kaikilla kentillä on erittäin kotoisa ilmapiiri eikä tarvitse murehtia turhan äänekkäästä metelistä hallilla.

Laajennus tarjoaa meille huomattavasti enemmän mahdollisuuksia järjestää organisoituja palveluita sekä kehittää toimintaamme kaikkia asiakkaitamme varten. Tiedossa on erityisesti kursseja sekä muuta tapahtumatoimintaa, joten ollaanhan tarkkana seuraavien viikkojen aikana!

Päivitämme sosiaaliseen mediaan rakennusprojektin etenemistä aktiivisesti eli nyt kannattaa viimeistään ottaa meidän sometilit Instagramin ja Facebookin puolella seurantaan!

PS: vakiovuorojahan on tietysti jo myynnissä uusille kentille! Nappaa omasi pikimmiten olemalla yhteydessä Padel Vantaan asiakaspalveluun!

29. marraskuuta 2020

Padel Vantaan koronaohjeistus 29.11 alkaen

Hallituksen uusien rajoituksien myötä olemme päättäneet muuttaa ohjeistustamme hallissamme toiminnan osalta. Haluamme pitää kiinni yli kymmenen henkilön kokoontumisrajoituksesta.

Kehotamme jokaista asiakasta pitämään huolta uusien suosituksien noudattamisesta, jotta pystymme kaikki yhdessä takaamaan turvallisen ympäristön kaikille pelata padelia.

●Lopetattehan pelaamisen viisi (5) minuuttia ennen pelivuoron päättymistä.
●Poistuttehan Padel Vantaalta ja kiinteistöstä välittömästi pelivuoron jälkeen.
●Saavuthan hallille vasta vuoron alkaessa.
●Sauna- ja peseytymistilat on nyt suljettu.
●Kasvomaskien käyttäminen on suositeltavaa ja tarjoamme niitä hallilla ilmaiseksi.

Pidetään toisistamme huolta. Aloitetaan itsestämme.

ajankohtaista

TILAA UUTISKIRJE

Jätä yhteystietosi alle